Na spletni strani uporabljamo pikotke. Z uporabo strani soglaate z uporabo pikotkov. V redu

Preberite ve o pikotih

Sredstvo za ciscenje in vzdrzevanje ovcje koze

 

Cena:  16,90 € | Model: 9698

Količina:

        

Kako izbrati pravo velikost obutve UGG?


Sredstvo za ciscenje in vzdrzevanje ovcje koze - Share with facebook Sredstvo za ciscenje in vzdrzevanje ovcje koze - Add to Google Bookmark Sredstvo za ciscenje in vzdrzevanje ovcje koze - Tweet This

Opis izdelka

Navodilo za uporabo

Navlažite celotno površino čevlja s čisto, hladno vodo. S pomočjo čiste vlažne gobe, nanesite majhno količino razredčenega čistila (1 merice čistila, 1 merice vode) in ga nežno podrgnite po celotni površini.

Ker je ovčje usnje zelo delikatno, ne pritiskajte z gobo premočno oz. ne uporabljajte nerazredčenega sredstva, saj lahko v obeh primerih ostanejo poškodbe na materialu. Izperite s čisto, hladno vodo, napolnite obutev s papirjem (da zadrži svojo obliko) in pustite, da se posuši v zračnem prostoru. Ne sušite obutve na direktnem soncu ali drugih virih toplote. Ko je obutev suha, rahlo pokrtačite s krtačo za nubuk/semiš, enakomerno v eni smeri, za povrnitev prvotnega izgleda čevlja.

Sredstvo je uporabno le za ročno pranje. Ni primerno za pralni stroj!

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok!

Sredstva ne izpostavljajte trajnemu stiku s kožo! Ne izpostavljajte je odprtemu ognju ali grelnim napravam. V primeru zaužitja ali stika z očmi, poišÄite zdravniško pomoč.

Zaradi specifičnosti ovčjega usnja, proizvajalec ne zagotavlja 100% odstranitev vseh madežev ali njihovo preprečitev nastanka.

Opozorilo: Ne nanašajte sredstva direktno na usnje!!!

Označevanje obutve

Vprašajte nas